Mammahelg + Pappahelg – All Inclusive!

28.06.2018

REDAN I HÖST bjuder vi in till en "All-Inclusive"-Mammahelg och några veckor senare till likadan för pappor. En helg att träffa andra mammor/pappor få matnyttig föreläsning, äta gott, ha trevligt och koppla av. Drömläget i den lantliga miljön i Lohärad i Norrtälje ger Stall43 nya möjligheter även för anhöriga och nära till våra barn och ungdomar att ta del av verksamheten. I den vackra Roslagsgården kan de relaxa i spa-badet, ta ett dopp i poolen, njuta av fin natur och prova på våra hästaktiviteter.

Mysigt och charmigt. Lillstugan till vänster, Storsugan till höger, och ett rum i huvudbyggnaden, mitten, står till förfogande inför Mamma- & Pappahelg liksom för årets förväntansfulla sommargäster. 

FEM PLATSER: Två stugor med vardera två helt separata bäddar och ett rum i huvudbyggnaden för en person.

MAMMAHELG: 15–16 september
PAPPAHELG: 6–7 oktober

PRIS: 2000 kronor per person, allt under vistelsen så som måltider och dryck ingår; måltider (subventioneras av Arvsfonden). Resa tur och retur till Nyckelby Gård bekostar man själv.

Klicka på Mammahelg + Pappahelg för mer detaljerad information.
Kontakta oss gärna om du har frågor: 
Ring Cissi Skogh, 070-332 23 69 eller Rosie Stahlin 070-310 35 50 eller maila stall43.trav@gmail.com, skriv ”Mammahelg”  eller ”Pappahelg” i ämnesraden.