.

Sponsorer – TACK för ert stöd – ni är jätteviktiga för barnen på Stall43! 

Det är ett nöje att få hjälpa barn/ungdomar med Autismspektrumdiagnos med meningsfulla aktiviteter som stärker deras självkänsla och berikar deras liv. Du/ditt företag kan också bidra!

Föreningen Stall43 är helt fristående. Våra aktiviteter är möjliga tack vare sponsring och gåvor. Dessutom är Stall43/Nyckelby ett stolt projekt inom Arvsfonden sedan våren 2018. Det är viktigt för oss att verksamheten bedrivs med hög kvalitet och självklart vill ge alla chansen att bidra ekonomiskt. Behovet och efterfrågan av våra aktiviteter är stort och din hjälp som sponsor ger fler barn och unga möjlighet att ta del av verksamheten. Längre ner på sidan ser du alla våra generösa sponsorer.

VILL DU/DITT FÖRETAG VARA MED OCH HJÄLPA OSS?  Kontakta Rosie Stahlin, 070-310 35 50 eller Cissi Skogh, 070-332 23 69. Det går också bra att maila oss: stall43trav@gmail.com

Våra generösa sponsorer:

Vi är innerligt tacksamma för det stöd vi får av våra sponsorer. Tusen Varma Tack!


ATG är vår huvudsponsor. De sponsrar Projektet "Trav för ungdomar med Asperger" och "En vecka i Roslagen". Förutom det ställer de alltid upp med goda råd och hjälp. De bekostar våra trycksaker och sprider goodwill för föreningen i och utanför travvärlden.


Solvalla sponsrar genom att upplåta det som också är upphovet till föreningens namn dvs. Stall43 på Solvalla. Vi har förutom detta stall, tillgång till hela Solvallas fina anläggning: Travbana, skogsslinga, körbana mm


Storstjärnan Bold Eagle och kretsen runt honom valde vid Elitloppet 2017 att sponsra Stall43 genom att skänka T-shirts. All försäljning går oavkortat till föreningen. Pengarna som föreningen fick in på försäljningen under Elitloppet har resulterat i en körbana intill stallet i Nyckelby! 

Merci Beaucoup Bold Eagle!

Är du intresserad av att köpa en T-shirt- GÅ IN UNDER FLIKEN "KONTAKT" OCH SKICKA ETT MEJL MED DIN STORLEK OCH ADRESS.


Säkerheten är viktig. Vi är mycket tacksamma för Customs sponsring av hjälmar och säkerhetsvästar till våra ungdomar.


A-staket

A-staket har hjälp oss att inhägna en hage/körplan vid Solvalla vilket gör aktiviteterna med våra ungdomar säkrare och smidigare.  


Mikael Gustafsson Åkeri AB Hö och Höensilage

Sponsrar med hö till våra hästars stora glädje!


Yesbox sponsrar med strö så våra boxar i stallet är fräscha och fina!

Vår duktiga hovslagare Ingun Hjalmarsson har full koll på hästarnas hovar. Hon har reducerat priset för att stödja STALL 43!