Sponsorer

Det är ett nöje att få hjälpa barn/ungdomar med Autismspektrumdiagnos med en meningsfull aktivitet som kan stärka deras självkänsla och berika deras liv. 

Föreningen Stall43 är en helt fristående.Våra aktiviteter är möjlig tack vare sponsring och gåvor. Det är viktigt för oss att bedriva verksamheten med bra kvalité och vill ge alla chans att ekonomiskt delta. Efterfrågan är stor och vi söker därför ytterligare sponsorer för att kunna ta emot fler ungdomar.

INTRESSERAD ATT MEDVERKA?  kontakta Cissi Skogh 070-33 22 369,  stall43trav@gmail.com

Våra sponsorer

Vi är innerligt tacksamma för det stöd vi får av våra sponsorer. Tusen Tack!


ATG är vår huvudsponsor. De sponsrar Projektet "Trav för ungdomar med Asperger" och "En vecka i Roslagen". Förutom det ställer de alltid upp med goda råd och hjälp. De bekostar våra trycksaker och sprider goodwill för föreningen i och utanför travvärlden.


Solvalla sponsrar genom att upplåta det som också är upphovet till föreningens namn dvs. Stall43 på Solvalla. Vi har förutom detta stall, tillgång till hela Solvallas fina anläggning: Travbana, skogsslinga, körbana mm


Storstjärnan Bold Eagle och kretsen runt honom valde vid Elitloppet 2017 att sponsra Stall43 genom att skänka T-shirts. All försäljning går oavkortat till föreningen. Pengarna som föreningen fick in på försäljningen under Elitloppet har resulterat i en körbana intill stallet i Nyckelby! 

Merci Beaucoup Bold Eagle!

Är du intresserad av att köpa en T-shirt- GÅ IN UNDER FLIKEN "KONTAKT" OCH SKICKA ETT MEJL MED DIN STORLEK OCH ADRESS.


Säkerheten är viktig. Vi är mycket tacksamma för Customs sponsring av hjälmar och säkerhetsvästar till våra ungdomar.


A-staket

A-staket har hjälp oss att inhägna en hage/körplan vid Solvalla vilket gör aktiviteterna med våra ungdomar säkrare och smidigare.  


Mikael Gustafsson Åkeri AB Hö och Höensilage

Sponsrar med hö till våra hästars stora glädje!


Yesbox sponsrar med strö så våra boxar i stallet är fräscha och fina!

Vår duktiga hovslagare Ingun Hjalmarsson har full koll på hästarnas hovar. Hon har reducerat priset för att stödja STALL 43!