.

TACK för ert stöd – ni är jätteviktiga för våra barn och unga på Stall43! 

Det är ett nöje att få hjälpa barn/ungdomar med Autismspektrumdiagnos med meningsfulla aktiviteter som stärker deras självkänsla och berikar deras liv. Du/ditt företag kan också bidra!

Föreningen Stall43 är helt fristående. Våra aktiviteter är möjliga tack vare sponsring och gåvor. Det är viktigt för oss att verksamheten bedrivs med hög kvalitet och självklart vill ge alla chansen att bidra ekonomiskt. Behovet och efterfrågan av våra aktiviteter är stort och din hjälp ger fler barn och unga möjlighet att ta del av verksamheten. Längre ner på sidan ser du alla våra generösa sponsorer.

VILL DU/DITT FÖRETAG VARA MED OCH HJÄLPA OSS?  Kontakta Cissi Skogh 070-332 23 69 eller Cia Wadin 070-453 7525 . Det går också bra att maila oss: stall43trav@gmail.com

Våra generösa sponsorer:

Vi är innerligt tacksamma för det stöd vi får av våra sponsorer. Tusen Tack!

ATG är vår huvudsponsor. De sponsrar Projektet "Trav för barn & ungdomar med ASD" och "En vecka i Roslagen" och "Hästpromenad/tid för återhämtning" Förutom det ställer de alltid upp med goda råd och hjälp. De bekostar våra trycksaker och sprider goodwill för föreningen i och utanför travvärlden.


Storstjärnan Bold Eagle och kretsen runt honom valde vid Elitloppet 2017 och 2018 att sponsra Stall43 genom att skänka T-shirts och kepsar. All försäljning går oavkortat till föreningen. Pengarna som föreningen fick in på försäljningen under Elitloppet har resulterat i en körbana intill stallet i Nyckelby! 

Merci Beaucoup Bold Eagle!

Är du intresserad av att köpa en T-shirt- GÅ IN UNDER FLIKEN "KONTAKT" OCH SKICKA ETT MEJL MED DIN STORLEK OCH ADRESS.

Johnny Karlsson, Pierre Pilarski, Cissi Skogh, Francois Jamier

Cia Wadin, Cissi Skogh, BOLD EAGLE, Johnny Karlsson


Säkerheten är viktig. Vi är mycket tacksamma för Customs sponsring av hjälmar och säkerhetsvästar till våra ungdomar.


RS Mustang sponsrar med strö så våra boxar i stallet är fräscha och fina!Tack till Norrtälje Energi som går in och stödjer vår verksamhet.

Tack till Horses for happiness som anordnar en välgörenhetsauktion där vi är en av donationsmottagarna.

Norrtälje Fönster

tack för att ni gav oss ett reducerat pris på fem fönster till stora och lilla ateljén, betyder så mycket för oss!


Happy Homes - Franks Färg

Nu är det dags att måla den stora ateljén, tak och vägar. Det går åt mycket färg. Vi hade turen att få mer än hälften sponsrat av Franks Färg i Norrtälje. Det är vi mycket glada för! Tack!