Utflykter till Nyckelby för daglig verksamhet och skolor

Spännande aktiviteter, en lugn lantlig miljö och kontakt med djur blir en lyckad utflyktsdag!


Kom till Stall43:s uppskattade utflykter på Nyckelby

VÄLKOMNA till Stall43 i Nyckelby! Här får barn och unga på skolor och dagliga verksamheter upplevelser som varar länge. De får testa olika hästaktiviteter som att köra eller rida. Känna sig för på vår lekplan utrustad med studsmatta, basketkorg, pingisbord, badminton, fotbollsmål. Gå iväg på fina skogspromenader. Kanske ett dopp i polen om vädret tillåter. Umgås med gårdens djur; tupp och hönor, katten Maskot och våra fina hästar förstås; Totte, Cobran, Ma Dicken och Turner.

I vårt nya fina stall finns fikarum där ni kan ha era saker, äta lunch och fika. Är det fint väder är det skönt att sitta på uteplatsen. I vårt gamla stall ser vi fram emot att inviga en ny skaparverkstad någon gång under hösten. Nyckelby tar emot utflyktsgrupper på fredagar från och med den 9 september drar vi igång.

Ett förberett schema för dagen hjälper att uppfylla barnen och ungdomarnas förväntningar på utflykten.

VISTELSE

4 Timmar: Fyra timmar tycker vi är lagom tid att vara hos oss (men vi kan anpassa vistelsen till det som passar er bäst.

5 deltagare max: Vi tar emot maximalt fem deltagare tillsammans med personal. Vi har två personal som är med och gör alla aktiviteter med hästarna och som visar er gården och var alla saker finns.

DAGSSCHEMA

Vår erfarenhet av utflykterna har visat att följande schema ger riktigt lyckade vistelser:

 • Ankomst kl. 10
 • Hästaktiviteter för de som vill
 • Lunch (som gruppen själv tar med)
 • Andra aktiviteter som exempelvis på lekplan, promenad och/eller eventuellt fler hästaktiviteter.
 • Fika (gården bjuder på fika)
 • Hemfärd kl. 14

Om lunch: Vår erfarenhet är att det är lättast om ni själva tar med den lunch som passar, då det ofta finns flera olika önskemål och varianter på vad man vill ha för mat. Det finns tillgång till mikrougn. Fika bjuder vi gärna på!

NÄR

Fredagar från och med

2018: 14 september till och med 30 november

2019: 8 februari till och med 14 juni

PRIS

1 250 kr/tim x 4 tim = 5000 kr + moms/utflyktstillfälle

Priset inkluderar två personal från gården.

DET BEHÖVER VI VETA

 • NÄR Datum när ni önskar komma
 • ANTAL Hur många ni blir
 • ÖNSKEMÅL OM AKTIVITETER Om det finns önskemål på särskilda aktiviteter, till exempel om hur många som vill köra häst, då kan vi planera och visa hur vi lägger upp aktiviteterna i stallet. (Vi kan självklart också improvisera och erbjuda olika hästaktiviteter när ni är på plats. Det är beroende av vilket behov era deltagare har av att veta.)
 • FÖRBEREDELSER Om det behövs en strukturerad förutsägbar planering – kanske för hela dagen och med bildschema – så gör vi gärna det tillsammans med er.
 • ÖNSKEMÅL FIKA Om det finns önskemål om speciellt fika och dryck till det.
Kontakta oss gärna om du har frågor:
Ring Cissi Skogh, 070-332 23 69  
maila
stall43.trav@gmail.com, skriv "Dagsutflykt" i ämnesraden.