EN HELG I ROSLAGEN

21.02.2018

FÖR BARN OCH UNGDOMAR MED AUTISMSPEKTRUMTILLSTÅND OCH DERASFAMILJER/NÄRSTÅENDE.
SPENDERA EN HELG MED STALL43/NYCKELBY BLAND DJUR OCH NATUR.
PROVA PÅ ATT KÖRA HÄST, VAR MED OCH FODRA HÖNORNA, BADA I POOLEN, GÅ HÄRLIGA PROMENADER I SKOGEN M.M.
NU STARTAR VI UPP "EN HELG I ROSLAGEN".
VÄLKOMNA!

11-13 maj STORA STUGAN & LILLA STUGAN
15-17 juni STORA STUGAN & LILLA STUGAN
17-19 augusti STORA STUGAN & LILLA STUGAN
31 augusti-2 september STORA STUGAN & LILLA STUGAN

STUGORNA

STORSTUGAN är 60 kvm, nyrenoverad med full köksutrustning, vedspis och utomhusgrill. Det finns WC, dusch och tvättmaskin. Det är modern standard i denna stuga som är i två plan, köks och allrum nere och TV-rum/sovplatser uppe. Veranda/uteplats.

LILLSTUGAN är en charmig liten stuga på ca 30 kvm. Här finns full köksutrustning, vedspis och utomhusgrill. WC och dusch ligger i byggnaden ca 15 m bredvid. Den här stugan är mindre och enklare standard men har hög mysfaktor. Här finns fyra bäddar men även ett sovloft med två bäddar. Uteplats med grill.

VÅR TANKE

Det är meningen att man är helt självständig i sin stuga. De vuxna har fullt ansvar för barnen. Vi vänder oss till hela familjen och närstående kring barnet. Kanske vill man komma hela familjen eller kanske mamma med barn eller pappa med alla syskon, mormor och morfar med barnbarn, eller barn med assistenter etc. Vi hoppas att det här ska bli en skön och avkopplande helg för alla med möjlighet att komma nära natur och djur.

Vår förhoppning är att ni ska känna att ni kan vara precis som ni vill. Vi har själva en flicka, Mimi 18 år, som har Autism. Vi vet hur viktigt det är att kunna slappna av och omge sig med personer som är toleranta, har kunskap och framförallt förståelse. Här visar vi stor respekt och lägger all prestige åt sidan.

Vill man så kan man vara med när vi fodrar hästar och hönor. På gården finns förutom fyra hästar och hönor med tupp, hunden Cosmo och katten Maskot. Cosmo är en stor blandras som är mycket snäll. Maskot är en sibirisk katt. Gården är omgiven av vacker natur att ströva i. Här finns lek och bollplan och cyklar att låna. Det finns pool och SPA-bad att ta del av vid angivna tider som vi informerar om vid ankomst. Här finns också ett gemensamt uterum att umgås med varandra. Vi finns tillgängliga på gården hela helgen.

IN/UTCHECKNING

Från fredag från kl.15. Till söndag till kl.15.

Kl 17 på fredagen har vi en liten informationsträff vid poolen.

Om man kommer senare på fredagen så skjuter vi på informationsträffen.

KÖR OCH RIDLEKTIONER

Vi man köra häst eller rida så går det bra att boka. Vi föredrar att lägga hästaktiviteter under lördagen men även söndagsförmiddag fungerar.

Vi erbjuder subventionerade lektioner för barnen med diagnos men det går även bra att boka till syskon och föräldrar/anhöriga, men priserna ser då någon olika ut. 

Priser-se fliken PRISER

För anmälan och info-skicka mejl under fliken "KONTAKT"