Bold Eagle – vi älskar dig!

25.06.2018

TRAVSTJÄRNAN BOLD EAGLES franske ägare Pierre Pilarski gjorde det igen. Till Elitloppshelgen förra året skänkte han T-shirts till försäljning som bekostade Nyckelbys nya grymma Bold Eagle-bana. 600 000 ton stenmjöl gick åt. I år fixade Pierre coola kepsar till Stall43 att sälja. Vinsten hjälper oss inte minst för det kostsamma underhållet av banunderlaget.

Snygga Bold Eagle/Stall43-kepsar och T-shirts
såldes under Elitloppshelgen, vinsten går till Stall43!

Vårt hjärta klappar hårt för Bold Eagle och vi fäller också en tår för vår fina fyrfota vän som hade värsta oturen i Elitloppet. Det kändes så skönt att få ge tappra hästen tröstkramar efter heatet som var mer än kaotiskt. Bold Eagle är och förblir Stall43:s superhjälte. Vårt stora varma tack går till Bold Eagle, Pierres godmodiga team och er som hjälpte till under det hektiska Elitloppet.

– Vårt samarbete med Stall 43 var en succé med många sålda t-shirtar och kepsar. Många aktiva, ägare, fans kom till oss och bad om ursäkt samtidigt som vi kände medlidande för Solvalla och all personal som jobbat hårt för att göra elitloppshelgen så bra som möjligt.

Pierre Pilarski om Elitloppshelhgen 2017 till Travronden den 20 juni

T v: Tröstkramar till fina hästen Bold Eagle efter ödes-heatet innan Elitloppet.  Mitten: Cissi, Cia och Lotta håller ställningarna i ståndet innanför Solvallas stallområde – kepsar och T-shirts sålde som smör i solsken. T h: Trots kalabaliken som utbröt vid första heatet visade Bold Eagles team bara ödmjukhet och generositet. ”Vad är väl ett förlorat lopp jämfört med de otroliga insatserna Stall43 gör för barn med autism?”, tänkte Bold Eagles ägare Pierre Pilarski högt stax innan bilden till höger togs. Från vänster i bilden: Stall43:s Johnny Karlsson, Pierre Pilarski, ägare till Bold Eagle, stallchef Cissi Skogh och Francois Jamier.